© Konya Postası 2021

Ekrem Coşkun Tost markası yayılıyor

Tost markasıyla Konya’ya yeni bir soluk getiren Ekrem Coşkun, Ekrem Coşkun Tost marka zincirini genişletiyor. Maliye ve Meram Tıp Fakültesi şubelerinin ardından 3. Şubesini Konya Zafer'de açtı. Konya Zafer Form’da açılan şubenin ardından Ekrem Coşkun Tost’un 4.şubesini Selçuk Üniversitesi Kampüsü Gökkuşağı AVM’de 23 Eylül günü açacak. Halkın markası halkın yanında düsturuyla marka zincirini kuran Ekrem Coşkun, 5. şube için de müjdeyi verdi.  Ekrem Coşkun sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Çok yakında Enntepe Mall Office kaşısı Emniyet Şubemizde halkımızın yanındayız…”

MARKA KONYA’YA YAYILIYOR

Ekrem Coşkun, Konya’da markasının açılacağı yerleri açıkladı, “Zafer’de, Selçuk Üniversitesi Kampüsü Gökkuşağı AVM’de, Nalçacı’da, Matbaacılar’da, Eski Garaj’da, Mevlana Müzesi Civarı, Stadyum/Real AVM Bölgesi, Beyhekim/Yazır, Adliye Civarı, Meram Belediyesi Civarı, Binkonut Oval Çarşı Civarı, Büsan Sanayi ve Bosna’da”

KONYA’DAN SONRA HEDEF ANTALYA

Konya’dan sonra Antalya’ya da tost markasını kazandıracak olan Ekrem Coşkun, markasına güç katmak için kolları sıvadı. Ekrem Coşkun, “Antalya Defterdarlık, Antalya Aksu, Antalya Lara, Şirinyalı Antalya Akdeniz Üniversitesi kampüsü, Antalya Akdeniz Sanayi Sitesindeyiz…” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER