Ballı susamlı leblebi üretildi
Seydişehir'de bir firma tüketicilerin farklı lezzetler tatma talebini dikkate alarak ballı susamlı leblebi üretti
Firma sahibi Eyüp Åženarslan yaptığı açıklamada, tüketicilerin farklı lezzet arayışı noktasında ürün çeÅŸitliliÄŸini artırarak ballı susamlı leblebi üretimine baÅŸladıklarını söyledi. SeydiÅŸehir'de 800 yıldır leblebi üretildiÄŸine dikkati çeken Åženarslan, ÅŸöyle konuÅŸtu: "Ä°lçemizde tuzlu, kırık, acı biberli, sade, çift kavurmalı leblebi üretimi yapılıyordu zaten. Biz de müÅŸterilerimizden gelen istek üzerine ballı-susamlı çeÅŸidini ürettik. SeydiÅŸehir leblebisini daha kaliteli hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Son yıllarda tüketicilerimiz farklı damak zevki arayışına girdi. Bu da yeni ürünlerin oluÅŸmasına zemin oluÅŸturdu." Bal ile susamı buluÅŸturup ballı-susamlı leblebiyi yaptıklarını ifade eden üretici Åženarslan, ortaya çıkan lezzeti tüketicilerin beÄŸendiÄŸini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
- 0SEVDÄ°M
- 0ALKIÅž
- 0KOMÄ°K
- 0Ä°NANILMAZ
- 0ÃœZGÃœN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.