Konya
25 Ekim, 2024, Cuma
büyükşehir
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başakşehir, Avrupa kupalarında ikinci kez 4 farklı takımda yenildi

Başakşehir, Avrupa kupalarında ikinci kez 4 farklı takımda yenildi

Muhabir : AA

UEFA Konferans Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Slovenya ekibi Celje'ye 5-1 mağlup olan RAMS Başakşehir, tarihinde Avrupa kupalarında ikinci kez 4 farklı yenildi

Bu karşılaşmaya kadar Avrupa kupalarındaki en farklı yenilgisini, 2019-2020 sezonunda oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında deplasmanda Roma'ya 4-0 kaybederek alan turuncu-lacivertli ekip, ikinci kez 4 farklı yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Başakşehir'in Slovenya deplasmanında tek golü Dimitris Pelkas'tan geldi.

Başakşehir son 4 resmi maçını kazanamadı

Turuncu-lacivertli ekip, Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı son 4 maçta galip gelemedi.

İkisi Süper Lig'de ikisi Konferans Ligi'nde oynadığı 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Başakşehir, kalesinde 9 gol görürken, 3 gol atabildi.

Konferans Ligi'nde sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-1 kaybeden Başakşehir, deplasmanda da Slovenya temsilcisi Celje'ye 5-1 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, Süper Lig'de ise sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kalıp, deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 yenildi.

Avrupa kupalarında mağlubiyet, galibiyeti geçti

Avrupa kupalarındaki 58. maçına Celje karşısında çıkan Başakşehir'in, yenilgi sayısı, galibiyet sayısını geçti.

Bu maç öncesi Avrupa kupalarında 22 galibiyet ve 22 yenilgisi bulunan turuncu-lacivertliler, Slovenya deplasmanında UEFA organizasyonlarındaki 23. yenilgisini yaşadı.

Çağdaş Atan yönetiminde ilk kez 5 gol yedi

RAMS Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan'ın geride kalan sezonun 4. haftasında göreve gelmesinin ardından ilk kez bir maçta kalesinde 5 gol gördü.

Atan yönetiminde, Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi'nde toplam 55 maç oynayan Başakşehir, ilk kez 5 gol yedi.

Başakşehir, bu dönemde ikinci kez 4 farkı yenilgiyle sahadan ayrıldı. Turuncu-lacivertliler, Çağdaş Atan ile Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'ye ise 4-0 kaybetmişti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.