Etlerin efendisi şampiyon kasap
Konya’nın ünlü ve marka kasaplarından her yıl Usta Kasaplar Birliği tarafından düzenlenen Türkiye çapındaki yarışmalarda başta şampiyonluk olmak üzere pek çok ödülün sahibi olan Ahmet Sezgin Otal hedefinin başarılarını Avrupa’ya taşımak olduğunu söyledi
Mesleği severek yapmanın bir iş olmak ötesinde tutku sevda olduğunu ifade eden şampiyon kasap Otal, “Bu benim baba mesleğim. Çekirdekten yetiştim diyebilirim. 25yıllık kasaplık tecrübesinin son 10 yılını bu spesial etler üzerine yani bir nevi mastırım gibi yaptım. Kasap olmak için gerekli beceriler arasında özellikle iyi hijyen uygulamalarının anlaşılması, iyi görüş ve derinlik algısı, el-göz koordinasyonu, konsantrasyon ve görevlere çok dikkat etme yeteneği, sağlık – fizik muayene bir istihdam ön koşulu olabilir, uzun saatler boyunca ayakta durmak ve ağır et parçalarıyla çalışmak için dayanıklılık ve güç, bağımsız ve takım halinde çalışabilme becerisi ve müşteriler, amirler ve iş arkadaşları ile iletişim kurabilir” dedi. (Haber Merkezi)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 1SEVDİM
- 9ALKIŞ
- 0KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 1ÜZGÜN
- 1KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.