Konya
25 Ekim, 2024, Cuma
büyükşehir
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kenan Yıldız, 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılacaklarına inanıyor

Kenan Yıldız, 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılacaklarına inanıyor

Muhabir : AA

İtalya'nın Juventus takımında forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda yer alacaklarını belirterek "Umarım orada olacağız ve herkesi gururlandıracağız." dedi

FIFA'nın sitesinde yer alan röportajında birçok konuya değinen 19 yaşındaki Kenan Yıldız, Juventus ve A Milli Takım performansının yanı sıra 2026 Dünya Kupası'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milli takım formasıyla Almanya'ya attığı goldeki duygularını paylaşan genç oyuncu, "Gol attığım anda herkesin duygularımı gördüğünü düşünüyorum. Hayatım boyunca futbol oynadığım iki ülke arasındaki bir maçta böyle bir şeyin olabileceğini hayal bile edemezsiniz. Golün ardından kalabalığın sesini duymak muhteşemdi. Bütün stat sanki Türk taraftarlardan oluşmuş gibiydi." ifadelerini kullandı.

2026 Dünya Kupası'nda yer almak istediklerinin altını çizen Kenan, "Umarım orada olacağız ve herkesi gururlandıracağız. Taraftarlarımız bunu görmeyi çok ister. Onların da orada olmak için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum. Çünkü her yerdeler." görüşlerine yer verdi.

"Arda büyük bir futbolcu"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın kendisine güven verdiğini vurgulayan Kenan, "O bana kendimi gösterme inancını veren ilk antrenörlerden biriydi. Bize pek çok taktik veriyor ama aynı zamanda oyunumu oynamamı da istiyor. Ona çok minnettarım." açıklamasını yaptı.

Real Madrid forması giyen Arda Güler hakkında da konuşan Kenan, şunları söyledi:

"Arda büyük bir futbolcu, özel bir tekniği var. Onun nitelikleri gerçekten muhteşem. Çok iyi bir ilişkimiz var. Milli takımda olduğumuz her an gerçekten çok eğlenceli olduğumuzu düşünüyorum. Onunla sahada olmak çok güzel, umarım uzun yıllar böyle devam ederiz."

Dünya Kupası'nda hem kendisinin hem de Arda Güler'in yer alacak olmasıyla ilgili de açıklamada bulunan Kenan Yıldız, "Bu konuda çok şey öğrendim ve yeni bir şey için, Amerika'ya gitmek beni heyecanlandırıyor. Bundan keyif alıp, iyi bir turnuva olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli takım ile ilgili duygularını da paylaşan genç futbolcu, "Kendimize inanıyoruz, takımımıza inanıyoruz, taraftarlarımıza inanıyoruz. Milli takıma her geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum. Hepimiz bir aradayız ve birçok şeyi yapmaya açız. Daha büyük adımlar atmaya devam etmek istiyorum. Annemi ve babamı gururlandırmak, kendimi gururlandırmak ve ülkemi gururlandırmak istiyorum. Bu duygu muhteşem." diyerek sözlerini tamamladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Attention Required! | Cloudflare

Sorry, you have been blocked

You are unable to access nlinks.xyz

Why have I been blocked?

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

What can I do to resolve this?

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.