Sü Aşçıları 7 Gümüş Ve 3 Bronz Madalya Kazandı
Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Cengiz Urbaş ve öğrencileri
Dünya AÅŸçılar BirliÄŸi (WACS) ile Türkiye AÅŸçılar ve Åžefler Federasyonu (TAÅžFED) tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Ä°stanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yemek yarışmasından Selçuk Üniversitesi Silifke TaÅŸucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve Ä°kram Hizmetleri Bölümü AÅŸçılık Programı ÖÄŸretim Görevlisi Cengiz UrbaÅŸ ve öÄŸrencileri 7 gümüÅŸ ve 3 bronz madalya ile döndü.
Dünyanın en prestijli yemek yarışmalarından biri olan 14. Uluslararası Ä°stanbul Mutfak Günleri’ne bu yıl 23 ülkeden 2 bin 500 katılımcı yer aldı. Yarışmada aÅŸçılar 66 kategoride yarıştılar. Yemekler, 25’i yabancı 100’e yakın jüri üyesi tarafından deÄŸerlendirilmeye alındı.
7 GÜMÜÅž, 3 BRONZ MADALYA Ä°LE DÖNDÜLER
Selçuk Üniversitesi Silifke TaÅŸucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve Ä°kram Hizmetleri Bölümü AÅŸçılık Programı ÖÄŸretim Görevlisi Cengiz UrbaÅŸ ve öÄŸrencileri 6 kategoride yarıştı. ‘Yılın En Ä°yi Üniversitesi’ kategorisinde ekip olarak Ömer Çakıl, Batuhan Åžanal ve Lütfiye Güzelyıldız gümüÅŸ madalya almaya hak kazandı. ‘Gençler Pratik’ kategorisinde Mansur Acertemel, OÄŸuzhan Çiçek ve Arzu Cihangir ekip olarak gümüÅŸ madalyaya layık görüldü. Bireysel kategorilerde ise ÖÄŸr. Gör. Cengiz UrbaÅŸ ‘Ustalar Balık ’ kategorisinde bronz madalya, Åžeyda Ataseven ‘Üniversite Düzeyi Tatlı’ kategorisinde gümüÅŸ madalya, Recai Can AnlaÅŸ ‘Üniversite Düzeyi Balık’ kategorisinde bronz madalya ve Sabrican KarataÅŸ ‘Üniversite Düzeyi Ana Yemek’ kategorisinde bronz madalyaya layık görüldü.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
- 0SEVDÄ°M
- 0ALKIÅž
- 0KOMÄ°K
- 0Ä°NANILMAZ
- 0ÃœZGÃœN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.