© Konya Postası 2021

Kasaplarda hareketlilik

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte kasaplar hazırlıklarını tamamladı

Bahara piknik hareketliliği ile giren kasaplar ramazan ayında da iftar sofraların eşsiz lezzetlerini et ve et ürünleri ile canlandırmak isteyenlerin talepleri ile hareketliliklerini korumayı hedefliyor. Ramazan ayında iftar sofralarında et ve et ürünlerinin önemli bir yerde olduğunu ve geçtiğimiz yıllardan tecrübeyle özellikle ilk hafta talebin oldukça yoğun olmasını beklediklerini söyleyen Kasap işletmecisi Mahmut Erol, dana eti, kuzu eti, tavuk eti, sucuk, sosis, pastırma ürünleri ile hizmet verdiklerini, müşterilerin artan bu taleplerini karşılamak için gayret gösterdiklerini vurguladı.

İLKEMİZ ‘ÖNCE SAĞLIK’

Önceliğin sağlık olduğunu belirten Mahmut Erol, “Üretimimizden sofralarınıza ulaşıncaya kadar, birinci kalite ürünleri sunmayı misyon edinerek, özel siparişlerinizi özenle hazırlayıp teslim etmekteyiz. Tüm ürünlerimiz islami şartlara uygun olarak üretilip, kesimi yapılmaktadır. Uzman veteriner kontrolünde, insan sağlığına etki edebilecek tüm olumsuzluklar titizlikle takip edilerek tamamen sterize ortamlar oluşturulmakta, ‘Önce Sağlık’ anlayışı ile müşterilerimizin güvenini kazanmak, tüketim aşamasına kadar ürünlerimizin lezzetini muhafaza etmek ve sağlıklı beslenmenin tüm gerekliliklerini uygulamak konusundaki hassasiyetimizi vurgulamak isteriz” dedi.

KOKUSUZ ÇEMEN LEZETTİ

Pastırma ve sucuk gibi insanların lezzet olarak sevdiği ancak ağır kokusu nedeniyle tüketemediği için çemenin kokusuz çeşidini de ürettiklerini ifade eden Erol, “Geleneksel çemeni ağır kokusu nedeniyle yiyemeyenler, kokusuz çemeni tercih ediyor. Şuanda kokusuz çemenlerimize talep çok fazla” ifadelerini kullandı. (Emre YAVUZ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER