Sü Aşçıları 7 Gümüş Ve 3 Bronz Madalya Kazandı
KonyaSelçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Cengiz Urbaş ve öğrencileri
Dünya Aşçılar Birliği (WACS) ile Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yemek yarışmasından Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Cengiz Urbaş ve öğrencileri 7 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndü.
Dünyanın en prestijli yemek yarışmalarından biri olan 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’ne bu yıl 23 ülkeden 2 bin 500 katılımcı yer aldı. Yarışmada aşçılar 66 kategoride yarıştılar. Yemekler, 25’i yabancı 100’e yakın jüri üyesi tarafından değerlendirilmeye alındı.
7 GÜMÜŞ, 3 BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜLER
Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Cengiz Urbaş ve öğrencileri 6 kategoride yarıştı. ‘Yılın En İyi Üniversitesi’ kategorisinde ekip olarak Ömer Çakıl, Batuhan Şanal ve Lütfiye Güzelyıldız gümüş madalya almaya hak kazandı. ‘Gençler Pratik’ kategorisinde Mansur Acertemel, Oğuzhan Çiçek ve Arzu Cihangir ekip olarak gümüş madalyaya layık görüldü. Bireysel kategorilerde ise Öğr. Gör. Cengiz Urbaş ‘Ustalar Balık ’ kategorisinde bronz madalya, Şeyda Ataseven ‘Üniversite Düzeyi Tatlı’ kategorisinde gümüş madalya, Recai Can Anlaş ‘Üniversite Düzeyi Balık’ kategorisinde bronz madalya ve Sabrican Karataş ‘Üniversite Düzeyi Ana Yemek’ kategorisinde bronz madalyaya layık görüldü.
İlginizi Çekebilir