Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

AK Parti'den 'Akif Ekici' açıklaması

AK Parti'den 'Akif Ekici' açıklaması
AK Parti Grup Başkanlığı, CHP'li Akif Ekici'nin çirkin ifadeleri ile ilgili açıklama yaptı.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-haber-ici'); });

AK Parti Grup Başkanlığı'ndan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda "Meclisten geçici olarak iki birleşim çıkarılma" cezası verilen CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin ifadeleri ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Bülent Turan, Naci Bostancı, İlknur İnceöz ve Coşkun Çakır'ın imzasıyla yayımlanan açıklamada, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde, Ekici'nin, kürsüden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik son derece çirkin ve fütursuz ithamlarda bulunduğu belirtildi.

"Bu milletvekilinin kendi seviyesiz ve ahlak dışı üslubu ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ailesine fütursuzca hakaret etmesi, Türk demokrasisi adına utanç verici bir olaydır" ifadesi kullanılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Parti Grubumuz, bu saldırgan ve seviyesiz davranışa karşı haklı tepkisini ortaya koymuştur. Sayın Cumhurbaşkanı’na yönelik bu saygısız ve mesnetsiz ifadeler, sadece o makama değil, onu seçen milletimize karşı yapılmıştır.

TBMM AK Parti Grubu olarak, siyasi adaptan yoksun bir şekilde devletimizin en üst makamına yönelik bu hakaretler için gerekli hukuki süreci başlatıyoruz. Siyaset adamlığına ve temsil makamına yakışmayacak hadsiz söylemleri esefle kınıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Grubu'nu ve yönetimini bu konuda göreve davet ediyoruz. Gereken duyarlılığı göstermedikleri takdirde bu suça göz yumarak ortak olacaklardır."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

She sensed that he was looking for her. “There is no remedy, girls,” she began, breathlessly, “except the Vote. How much he would be able to do for her. You do not wish to marry me at all, that isseen. An immediate halt tookplace. "The answer to this request was a "smack" of a very different description,bestowed upon Sheppard's outstretched face by the little damsel, as she ran outof the room. org/fundraising. ’‘Oh,’ Gerald uttered, disappointed. "No; but I shall, before heretires to rest. He looked likean animated skeleton that someone had hung a smelly105brown beard upon. Your pursuers are below. He turned the water off and handed her a towel. She was suddenly grave. , but its volunteers and employees are scatteredthroughout numerous locations. THAMES DARRELL.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjAwOjI0IC0gMTY5NTY2MzMwMQ==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 20-09-2024 10:24:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9