Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Akkaya Kevser Köksal Hafızlık Kız Kuran Kursu’nu ziyaret etti

Başkan Akkaya Kevser Köksal Hafızlık Kız Kuran Kursu’nu ziyaret etti
Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kevser Köksal Hafızlık Yatılı Kız Kuran Kursu binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Akşehir’de, hayırsever vatandaşlarca bağışlanan bir arsa üzerine yine hayırseverlerin ve Akşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Akşehir İlçe Müftülüğü ile Akşehir Camilerini ve Kuran Kurslarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile yaptırılan ve hizmet vermeye başlayan Hafızlık Yatılı Kız Kuran Kursu binasını gezen Başkan Akkaya’nın incelemelerine İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş da eşlik etti. Başkan Akkaya, kurs binasını gezerek, yetkililerden bina hakkında bilgi aldı. Kurs binasındaki çok amaçlı konferans salonunda kursta eğitim alan öğrencilerle buluşan Başkan Akkaya onlara hitaben yaptığı konuşmada, “Bu yeni güzide binamızın yapımında emeği geçen başta müftü hocam olmak üzere bütün hayırseverlerimize ve yapımında emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak biz de bu binada 100 bin TL’ye kadar maliyeti olan çalışmalar yaptık. Hamdolsun bitmiş halini sizlerle beraber görmenin mutluluğu içerisindeyim” dedi. Başkan Akkaya, konuşmasının ardından Kuran Kursunda eğitim alan öğrenci ve öğreticilere birer hediye takdim etti.Binanın tüm katlarını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Akkaya, “Bugün 40 öğrencimiz burada hafızlık için çalışıyor. İnşallah her geçen gün bu sayı aratacak. Binamız 100 öğrenci kapasiteli. İçinde oyun gruplarının olduğu birçok bilgisayar odaları, sosyal alanların olduğu 340 kişilik bir konferans salonu olduğu bir kurum oldu. Ben buradaki yavrularımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.Akşehir Müftüsü Ahmet Kardaş da yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımızın bizleri ziyaret etmesi son derece mutlu etti. Burada ihtiyaçlarımızı sormasından ve sorunlarımızla ilgilenmesinden son derece mutlu oldum. Bu ziyaretlerin devamını dileriz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

" There was another pause. ’‘Woof!’ Sergeant Trodger’s eyes fairly popped out of his head, and he seizedhis prisoner’s arm again. Sheppard, meekly. I had not seen the courtyard in many yearsand I was happy to dream of those times. The castle stood on the main island which connectedto the mainland by a foreboding stone and woodenbridge. Seeming to feel that this statement called forexplanation, he added, ‘I been working for the sisters six month, see. ” She said to them, raising her head tospeak, her voice unsteady. She fixed her brilliant eyes upon him. She meditatedprofoundly through several enormous cold hours on all that had happened and allthat she had done since the swirl of the suffrage movement had submerged herpersonal affairs. She bought her Greyhound ticketone steamy afternoon when school let out at eleven thirtyA. “Bother!” and decided that this was not so, andwould not look to right or left again. Sheppard repressed the scream that rose to herlips, and both mother and son gazed with apprehension at the heavy figure of thethief-taker, which, viewed in the twilight, seemed dilated to twice its natural size,and appeared almost to block up the window. Cast off this weakness. ‘I suppose I need not ask towhich other soldier you refer.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjA5IC0gMTU2OTE3NzMxNA==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 10:47:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11