Gastronomi ve Çevre bir arada
Konya Gastronomi Aşçılar ve Turizmciler Derneği (KOGAT) ve Konya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı
Protokole Konya Çevre Şehircilik İl Müdürü Hülya Şevik, KOGAT adına ise Doç. Dr. Yılmaz Seçim katıldı. Protokole imza atan Konya Aşçılar Derneği Başkanı Yılmaz Seçim, protokol kapsamında gastronomi ve kültürel etkinlikler başta olmak üzere birçok projenin gerçekleştirileceğini söyledi. Yılmaz Seçim, yaptığı açıklamada, “Protokol kapsamında öncelikle Konya’da bulunan işletmelere sıfır atık eğitimleri verilerek her birinin sertifikalandırılmasını düşünüyoruz. Ayrıca sıfır atık noktasında yemek yarışmaları ve kültürel etkinlikler yapılmasını planlıyoruz. Farklı kurum ve kuruluşlar ile protokoller ve organizasyon çalışmaları önümüzdeki süreçte artarak devam edecek” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.