Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

“İlk 5-6 hafta belirleyici olur”

“İlk 5-6 hafta belirleyici olur”
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya’dan konuk olduğu bir spor programında zirve yarışını değerlendirdi

Fenerbahçe’den eski takım arkadaşları Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve Hakan Tecimer’in konuk olduğu programa kamp yaptıkları otelden bağlanan Kocaman’a şampiyonluk yarışı soruldu. Bir şeyleri öngörebilmek adına önceki sezonlara nazaran biraz daha zorlu bir sezon yaşandığını belirten Kocaman, “İlk yarıdan edinilen izlenimlerden ikinci yarı için, zirve yarışı için değerlendirme yapmak zor. Bence Başakşehir’i de işin içinde tutarak söylemek gerekirse ki, gerçeğiyle bütün gücüyle bu ortada. 4 takım da eşit şartlarda yarışacak gibi görünüyor. Ama ikinci yarının ilk 5-6 haftalık periyodu, şampiyonluğun en büyük adayını belirleme konusunda, bize daha net veriler sunacağını söyleyebilirim” dedi. Öte yandan program konuklarından Oğuz Çetin ve Turhan Sofuoğlu, başta Aykut Kocaman olmak üzere, Konya’ya ve taraftarlara övgüler yağdırdı. Oğuz Çetin ise, Konyaspor’un Aykut Kocaman ile iyi bir hava yakaladığını belirterek, eski takım arkadaşını öve öve  bitiremedi. Oğuz Çetin, “Aykut Kocaman tüm faal futbol hayatında olduğu gibi teknik direktörlük hayatında  da futbola ait değerleri ayakta tutan, futbolun etik değerlerini önemseyen, futbolun felsefesini ayakta tutmaya çalışan çok önemli bir karakter. Gittiği her kulüpte fark yaratmıştır. Şu anda taraftarıyla, stadıyla, yönetimiyle Konya ile bütünleşmiş  durumda. Biz Konyaspor’u izliyoruz, ne oynadığını bilen, bilinçli oynayan bir takım ve çok iyi işlere imza atan bir Aykut hoca var” dedi.  Turhan Sofuoğlu ise Konyaspor’un Avrupa maçları nedeniyle bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini ancak ikinci yarı, geçtiğimiz sezonki başarısını yakalayacağına inandığını söyledi.Sofuoğlu, Kocaman’ın kulübün ekonomik yapısını dengede tutmak için çaba göstererek çok doğru bir iş yaptığını söyledi. (Mehmet ÇALIŞKAN)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

" There was another pause. ’‘Woof!’ Sergeant Trodger’s eyes fairly popped out of his head, and he seizedhis prisoner’s arm again. Sheppard, meekly. I had not seen the courtyard in many yearsand I was happy to dream of those times. The castle stood on the main island which connectedto the mainland by a foreboding stone and woodenbridge. Seeming to feel that this statement called forexplanation, he added, ‘I been working for the sisters six month, see. ” She said to them, raising her head tospeak, her voice unsteady. She fixed her brilliant eyes upon him. She meditatedprofoundly through several enormous cold hours on all that had happened and allthat she had done since the swirl of the suffrage movement had submerged herpersonal affairs. She bought her Greyhound ticketone steamy afternoon when school let out at eleven thirtyA. “Bother!” and decided that this was not so, andwould not look to right or left again. Sheppard repressed the scream that rose to herlips, and both mother and son gazed with apprehension at the heavy figure of thethief-taker, which, viewed in the twilight, seemed dilated to twice its natural size,and appeared almost to block up the window. Cast off this weakness. ‘I suppose I need not ask towhich other soldier you refer.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjA5IC0gMTU2OTE3NzMxNA==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 10:47:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11