Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Çin'e gidecek

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Çin'e gidecek
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (BMDTÖ) 22. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere Çin'e gidecek

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çin'in Chengdu şehrinde 11-16 Eylül'de gerçekleştirilecek (BMDTÖ) 22. Genel Kurul Toplantısı öncesinde Pekin'i ziyaret edecek olan Kurtulmuş, Çin Halk Cumhuriyeti Kültür Bakanı ile görüşecek. Kurtulmuş, ikili görüşmelerin yanı sıra Türkiye'nin Avrupa Bölgesi'nden adaylığını açıkladığı BMDTÖ Yürütme Konseyi üyeliği için yapılacak oylamaya katılacak. İki ülke arasındaki kültürel ve turizm işbirlikleri konusunda hazırlanan projelerin ele alınacağı görüşmenin ardından Bakan Kurtulmuş, iş adamları ve Türk toplumu temsilcileriyle de bir araya gelecek.

Bakan Kurtulmuş, BMDTÖ 22. Genel Kurulu'nun yapılacağı Chengdu'da Çin Ulusal Turizm İdaresi Başkanı ve Çin turizm sektörünün temsilcileriyle ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirecek.

BMDTÖ Genel Sekreteri Taleb Rifai ile bir araya gelecek olan Kurtulmuş, üye ülkelerin bakanlarıyla da ikili görüşmelerde bulunacak.

"Çin ziyaretini önemsiyoruz"

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Bakan Kurtulmuş, Türkiye'nin turizm politikalarıyla Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün politikalarının örtüştüğünü belirterek, "Türkiye olarak Avrupa Bölgesi'nden BMDTÖ Yürütme Konseyi üyeliği için adayız. Ülkemizin yürütme konseyi üyeliğini kazanması, Türkiye turizminin gelişmesi ve Türkiye'nin turizm dilini kullanarak uluslararası alanda etkinliğinin artırılması bakımından önemli bir adım olacaktır." ifadesini kullandı. Türkiye'de turizmin önemli bir potansiyele kavuştuğunu belirten Kurtulmuş, sağlık turizminden spor turizmine, inanç turizminden dağ turizmine ve kış turizmine kadar ülkede bu alanda çeşitliliğin arttığını aktardı. Bakan Kurtulmuş, ürün çeşitliliğini sağlamak ve pazar çeşitlendirmesi yapmak zorunda olduklarına işaret ederek, Çin, Japonya ve Hindistan gibi Uzak Doğu ülkelerine çıkarma yapmak gerektiğini, bu kapsamda Çin ziyaretini önemsediklerini vurguladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

" There was another pause. ’‘Woof!’ Sergeant Trodger’s eyes fairly popped out of his head, and he seizedhis prisoner’s arm again. Sheppard, meekly. I had not seen the courtyard in many yearsand I was happy to dream of those times. The castle stood on the main island which connectedto the mainland by a foreboding stone and woodenbridge. Seeming to feel that this statement called forexplanation, he added, ‘I been working for the sisters six month, see. ” She said to them, raising her head tospeak, her voice unsteady. She fixed her brilliant eyes upon him. She meditatedprofoundly through several enormous cold hours on all that had happened and allthat she had done since the swirl of the suffrage movement had submerged herpersonal affairs. She bought her Greyhound ticketone steamy afternoon when school let out at eleven thirtyA. “Bother!” and decided that this was not so, andwould not look to right or left again. Sheppard repressed the scream that rose to herlips, and both mother and son gazed with apprehension at the heavy figure of thethief-taker, which, viewed in the twilight, seemed dilated to twice its natural size,and appeared almost to block up the window. Cast off this weakness. ‘I suppose I need not ask towhich other soldier you refer.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjA5IC0gMTU2OTE3NzMxNA==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 10:47:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11