Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Selçuklu bayrama hazır

Selçuklu bayrama hazır
Selçuklu Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramını rahat bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla her türlü önlemi aldı. Bayram süresince nöbetçi ekipler ve Acil Müdahale Ekibi 24 saat görev başında olacak

TEMİZLİK EKİPLERİ ALARMDA

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerince kurban kesim yerlerine 91 adet çadırlı caraskal bırakılacak. Bayramın 3.günü öğleden sonra caraskallar toplanacak. Arefe günü kurban kesim noktalarında 366 işçi 70 adet iş makinesi ve kamyon ile sabaha kadar temizlik çalışması yapılarak kesim yerleri vatandaşların hizmetine sunulacak. 12 kurban kesim noktasına 2’şer personel bırakılarak kurban atıklarının anında toplanması sağlanacak. Bayramın birinci günü ise vatandaşların etlerini koyacakları çöp ve et poşeti kesim noktalarındaki görevlilerce dağıtılacak. Kurban atıklarının çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla bayramın ilk üç günü kesim noktalarında 18 iş makinesi, 19 kamyon ile 35 çöp aracı ile atıklar alınarak, 10 arazöz ile yıkama ve ilaçlama yapılacak. Ayrıca 12 adet vakumlu süpürge aracı ile de dezenfekte işlemi gerçekleştirilecek.

 ACİL MÜDAHALE EKİBİ GÖREV BAŞINDA

Selçuklu Belediyesi tarafından oluşturulan Acil Müdahale Ekibi de bayram süresince görev başında olacak. Yol açma, rogar temizleme ekiplerinin olası yağışlara karşıda görevde olacağı bildirildi. 

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM MESAİSİNDE

Bayramdan önce Kurban Satış Noktalarında hizmet vermeye başlayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını bayram süresince sabah 08.00 ile 22.30 saatleri arasında devam ettirecek. Merkez Ekipler Amirliği tarafından koordine edilecek çalışmalarda gıda satış yerleri, et çekimi yapılan işletmeler ile kurban satış ve kesim noktalarının bayram süresince denetleneceği ifade edildi. Sokakta hayvan satışı ve et çekimine müsaade edilmeyeceğinin ifade edildiği açıklamada vatandaşların toplumsal sağlık kurallarına uygun hareket etmesi, kurban atıklarının ağzı kapalı şekilde çöp konteynırlarına atılması istendi.

SELÇUKLU’DA BELİRLENEN KURBAN KESİM YERLERİ

- Selçuklu Belediyesi Kurban Satış Yeri

 -Dumlupınar Mah. Dumlupınar Semt Pazar Yeri

- Şeyh Şamil Mah. Binkonut Kapalı Pazar Yeri

- Bosna Hersek Mah. Bosna Hersek Pazar Yeri

- M.Akif Mah. Özalkent Semt Pazar Yeri​

- Işıklar Mah. Fatih Sultan Mehmet Pazar Yeri

- Nişantaşı Mah. Seyit Onbaşı Semt Pazar Yeri

-Yazır Semt Pazarı

-Sakarya Semt Pazarı

-Aydınlıkevler Semt Pazar

-Sancak Semt Pazarı

-Hocacihan Semt Pazarı

(Haber Merkezi)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

" There was another pause. ’‘Woof!’ Sergeant Trodger’s eyes fairly popped out of his head, and he seizedhis prisoner’s arm again. Sheppard, meekly. I had not seen the courtyard in many yearsand I was happy to dream of those times. The castle stood on the main island which connectedto the mainland by a foreboding stone and woodenbridge. Seeming to feel that this statement called forexplanation, he added, ‘I been working for the sisters six month, see. ” She said to them, raising her head tospeak, her voice unsteady. She fixed her brilliant eyes upon him. She meditatedprofoundly through several enormous cold hours on all that had happened and allthat she had done since the swirl of the suffrage movement had submerged herpersonal affairs. She bought her Greyhound ticketone steamy afternoon when school let out at eleven thirtyA. “Bother!” and decided that this was not so, andwould not look to right or left again. Sheppard repressed the scream that rose to herlips, and both mother and son gazed with apprehension at the heavy figure of thethief-taker, which, viewed in the twilight, seemed dilated to twice its natural size,and appeared almost to block up the window. Cast off this weakness. ‘I suppose I need not ask towhich other soldier you refer.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjA5IC0gMTU2OTE3NzMxNA==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 10:47:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11