Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

TARAFTARIN İNANCI TAM

TARAFTARIN İNANCI TAM
Atiker Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası finalindeki rakibi, tam 10 yıldır yenemediği Medipol Başakşehir oldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar, rakiplerinin çok güçlü olduğunu söylese de takımlarının kupayı kazanacağına inancı tam

Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselen ve finalde Medipol Başakşehir’le eşleşen Konyaspor’un, kupayı kazanma şansını yeşil-beyazlı taraftarlara sorduk. Taraftalar, Başakşehir’in çok güçlü bir takım olduğu konuşunda ortak görüş belirtse de, takımlarının yeni bir tarih yazarak kupayı kazanacaklarına inandıklarını söyledi. İşte taraftarların final maçı hakkındaki görüşü;

‘YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK2

Sıkı bir Konyaspor taraftarı olduğunu belirten Bekir Çetiner, “Son 2 yılda sistemini oturtmuş ve bu sistem dahilinde başarı kazanmış 2 takımın mücadelesini izleyeceğiz. Hücum ağırlıklı bir Başakşehir ve katı bir takım savunmasına sahip Konyaspor. Heyecan dolu bir maç bizi bekliyor” dedi.

Çetiner, Medipol Başakşehir’in çok güçlü bir takım olduğunun altını çizerek, “Konyaspor’un bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde iç sahada dünya devi Shakhtar Donetsk’le oynadığı maçı gördükten sonra kazanamayacağımız maç yok diye düşünüyorum ve kupayı kazanacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘FAVORİ BİZİZ’

Konyaspor’un geçen sezon ligi 66 puan toplayarak 3. sırada bitirdiğini hatırlatan Recep Kipritçi, “Bu senede kupada finale kadar yükseldik. Lige bence havlu attık, artık tek hedefimiz kupayı kazanmak. Başakşehir’in yarı finalde Fenerbahçe’yi elemesi bir başarı değil. Fenerbahçe üç kez finali elinin tersi ile itti. Konyaspor buraya kadar zorlu maçlar ile geldi, kupanın bir ucundan tuttu. Kolay maç olmayacak” şeklinde konuştu. Konyaspor’un taraftar avantajı olduğunu söyleyen Kipritçi, finalde yeşil-beyazlıları favori olarak gördüğünü belirtti.

‘O KUPA GELECEK’

Başakşehir’in bu sezon çok başarılı bir performans sergilediğini belirten Selman Dadak, “Ben yine de Konyaspor’un müthiş taraftarı sayesinde bu işi başarabileceğini düşünüyorum. Çünkü Başakşehir’de seyirci desteği yok. Konya buraya kadar geldikten sonra bu maçı kaybetmez. Kulüp içinde de bir sıkıntı yok, para sıkıntısı yok. Futbolcular rahat çıkacak maça. Taraftar zaten inandı. O kupa gelecek inşallah” şeklinde konuştu. Dadak, final maçında da takımını yalnız bırakmayacağını söyledi.

AVANTAJ BİZDE

Yeşil-beyazlı kulübün taraftar avantajı olduğunu söyleyen İsmail Vanlı, “Konyaspor’un taraftarını da arkasına alıp kupayı alacağını düşünüyorum. Konyaspor, son 10 yıldır hiç yenemediği Başakşehir karşısında hem şeytanın bacağını kıracak hem de kupayı kazanacak inşallah” dedi.

‘TAKIMIMIZA GÜVENMEK LAZIM’

Medipol Başakşehir’in Fenerbahçe’yi eleyerek finale yükseldiğini hatırlatan İsmail Başçı, “Başakşehir güçlü bir takım olsa da takımımıza güvenmek lazım. Ben iki takımın da yarı yarıya şansı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar Başakşehir bizden daha iyi top oynasa da bu finali Konyaspor’un kazanacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. (Mehmet ÇALIŞKAN)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

She sensed that he was looking for her. “There is no remedy, girls,” she began, breathlessly, “except the Vote. How much he would be able to do for her. You do not wish to marry me at all, that isseen. An immediate halt tookplace. "The answer to this request was a "smack" of a very different description,bestowed upon Sheppard's outstretched face by the little damsel, as she ran outof the room. org/fundraising. ’‘Oh,’ Gerald uttered, disappointed. "No; but I shall, before heretires to rest. He looked likean animated skeleton that someone had hung a smelly105brown beard upon. Your pursuers are below. He turned the water off and handed her a towel. She was suddenly grave. , but its volunteers and employees are scatteredthroughout numerous locations. THAMES DARRELL.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE3OjAwOjI0IC0gMTY5NTY2MzMwMQ==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 20-09-2024 10:24:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9