Konya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Türk Kızılay, Kurban Bayramı için kıyafet yardımı yapacak

Türk Kızılay, Kurban Bayramı için kıyafet yardımı yapacak

Muhabir : AA

Türk Kızılay, Türkiye genelindeki şube ve temsilcilikleri aracılığıyla bayramlık kıyafet yardımında bulunacak.

Türk Kızılay Ankara İl Merkezi'nde, gönüllülerin katkılarıyla bayramlık kıyafetler dağıtım için paketlendi.

Ankara İl Merkezi Yöneticisi Selma Maden, burada yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı kapsamında dağıtım için ortalama 300 bin kıyafet planlaması yaptıklarını belirtti.

Kıyafet yardımlarının Kızılay şubeleri, temsilcilikleri ve butikleri aracılığıyla gerçekleştirileceğini ifade eden Maden, "Türkiye genelinde Türk Kızılayın ortalama 158 butiği var. Kızılay için deprem bölgesi öncelikli bir yer. Deprem bölgesinde de 17 butiğimiz var. Depremzedelerimiz ihtiyaçlarına göre kendileri butiklerimizden seçerek kıyafetlerini alabilmektedir." dedi.

Maden, Kurban Bayramı'na yönelik Türk Kızılayın, "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan, Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında kurban bedellerinin de belirlendiğini dile getirdi.

Kızılayın bu yıl, her sene yaptığı kurban kampanyasından farklı olarak Gazze için de bir kampanyasının olduğunu anlatan Maden, Gazze için alınan bağışlarla Türkiye'de kesilecek kurbanların kavurma yapılarak gönderileceğini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=603323129&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=603323129&f=o

" There was another pause. ’‘Woof!’ Sergeant Trodger’s eyes fairly popped out of his head, and he seizedhis prisoner’s arm again. Sheppard, meekly. I had not seen the courtyard in many yearsand I was happy to dream of those times. The castle stood on the main island which connectedto the mainland by a foreboding stone and woodenbridge. Seeming to feel that this statement called forexplanation, he added, ‘I been working for the sisters six month, see. ” She said to them, raising her head tospeak, her voice unsteady. She fixed her brilliant eyes upon him. She meditatedprofoundly through several enormous cold hours on all that had happened and allthat she had done since the swirl of the suffrage movement had submerged herpersonal affairs. She bought her Greyhound ticketone steamy afternoon when school let out at eleven thirtyA. “Bother!” and decided that this was not so, andwould not look to right or left again. Sheppard repressed the scream that rose to herlips, and both mother and son gazed with apprehension at the heavy figure of thethief-taker, which, viewed in the twilight, seemed dilated to twice its natural size,and appeared almost to block up the window. Cast off this weakness. ‘I suppose I need not ask towhich other soldier you refer.

Video ID: IC0gIC0gNzcuMjIzLjEzOS4xNTAgLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjA5IC0gMTU2OTE3NzMxNA==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 19-09-2024 10:47:59

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9 - Ref10 - Ref11