Yemek Yarışmasında Selçuk'a 8 Altın 2 Gümüş Madalya
selçuk Üniversitesi (SÜ) Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 6. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması’ndan 8 altın 2 gümüş madalya ile döndü.
19 kategoride 700 aÅŸçının yarıştığı etkinlikte, ‘Yılın En Ä°yi Üniversitelerarası Ekip Kategorisi’ Ömer Çakıl, Batuhan Åžanal ve Lütfiye Güzelyıldız altın madalya, ‘Yılın En Ä°yi Altın Ekip Kategorisi’nde Arzu Cihangir, Recai Can AnlaÅŸ ve Bekirhan Aybek altın madalya, ‘Bireysel Kategori’ de Mansur Acertemel altın madalya ve ÅŸampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.Yarışmada ‘Üniversitelerarası En Ä°yi Ana Yemek Kategorisi’nde OÄŸuzhan Çiçek altın madalya alırken ‘Üniversitelerarası En Ä°yi Tatlı Tabağı Kategorisi’nde ise Åžeyda Ataseven ve Sabrican KarataÅŸ gümüÅŸ madalya almaya aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
- 0SEVDÄ°M
- 0ALKIÅž
- 0KOMÄ°K
- 0Ä°NANILMAZ
- 0ÃœZGÃœN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.