Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62980.792$

"Biz Üstünüzde Yedi Yol Yarattık !.."

16 Ocak 2024, Salı 00:01
Hakk, canlı cansız tüm varlıkların etrafını bir tür manyetik alan dediğimiz elektriksel ışıkla kaplayarak onları hem kontrolü hem de hem koruması altına almıştır.
Günümüzde bu koruma kalkanına "auro" denmektedir. Yağmur sonrası nasıl gökkuşağı renkleri ortaya çıkıyorsa insan aurosına ulaşıp yoğun trafik oluşturan manyetik frekans sinyallerinin de renkleri ortaya çıkar. Bu renkler manyetik sinyallerin oluşturduğu enerji renkleridir. Bu enerjiler insan aurasını aşarak vücudun 7 giriş kapısından giriş yaparak bedene ulaşır. Yine günümüzde bu giriş kapılarına "çakra" denmektedir
İnsan vücudunda yedi çakra yani yedi enerji giriş kapısı vardır ve vücuda giriş yeri küçük dışarı doğru uzadıkça genişleyen bir spiral görünümündedir. 
Hakk bu durumu yüce Kuran'ında yer alan Mu’minûn Sûresi: 17. âyetinde şu şekilde belirtmiştir "Andolsun biz üstünüzde yedi yol yarattık. Biz yaratılanlardan habersiz değiliz."
Gözler kapanıp devreden çıktığı an çakralardan geçen manyetik sinyallerin oluşturduğu renkleri üçüncü göz dediğimiz epifiz bezi rahatlıkla görebilmektedir.
Bu renklere genel anlamda bakıldığında;
Kırmızı: Bilinçaltı - sol beyin ilişkili olduğunu,
Turuncu; Bağırsaklar bünyesinde  elektriksel hücreler eşiğinde hem sağ beyin hem sol beyin ile ilişkili olduğunu,
Sarı; Doğrudan sol beyinle bağlantılı olduğunu,
Yeşil : Doğrudan kalp nöronları İle bağlantılı olduğu,
Mavi; Doğrudan sağ beyinle ilişkili olduğunu,
Mor; Doğrudan epifiz bezi ile bağlantılı olduğunu,
Menekşe;Tüm çakraların en üst düzeyde açık olduğunu,
Siyah; Vesveselerin çakralara giden enerji sinyallerini engelleme ve kapatma durumu olduğunu,
Beyaz; Bilinçaltının sağ beyin tarafından tam kontrol altında olduğunu işaret etmektedir.
İnsanlar iki ayrı auroya sahiptir;
* Sol beyin aurosu
* Sağ beyin aurosu
Sol beyin auro renkleri günümüzde cihazlar tarafından kirlian fotoğrafçılık yöntemi ya da diğer basit yöntemlerle de tespit edilebilmektedir.
İnsanın sol beyin aurosu bedeninden 24 cm uzaklıkta bulunan bir manyetik alandır ki Kuran’da 24. Sûre Nur Sûresi’dir. Nurun kelime anlamı; Allah’ın gönderdiği parlaklık ve manevi ışıktır. Genel anlamda auro; Allah’ın canlı cansız tüm varlıkların çevresini bir çeşit ışıkla kaplayarak onları koruma ve kontrol altına aldığı bir nurdur.
Bebeklerin ilk doğduğunda auro renkleri beyazdır. Yani Nur ışığı İle kaplı dünyaya gelmişlerdir, Daha sonra auro rengi  sosyal yaşam, aile ve soy mirasları İle farklı renklere yavaş yavaş dönüşmektedir.
Aynı şekilde Hacer-ü'l Esved taşı da ilk cennetten getirildiğinde bembeyaz nurla kaplı iken şu an simsiyah olması da anlattığımıza örnek verilebilir.
Her insan sol beyin aurosunu kendisi de görebilir. Bunun için iki yol vardır.
Birinci yol; ayna ve telefondur. Aura rengini bulmak için telefonun kamerasını açılıp aynaya doğru çevrilerse ve yaklaştırılarak odaklanılırsa; Birkaç saniye sonra kamera görüntüsünde vücut etrafında belirgin olarak tek bir rengin hakim olduğu görülecektir.
İkinci yol; avuç içi hareketlerdir. Avuç içi diğeri avuç içi ile 2-3 dakika orta düzeyde sürtülür ve konsantre olunursa sol beyin auro rengi yine rahatlıkla görülebilecektir.
Sağ beyin aurosu özel bir aurodur ve rengi görülemez ya da cihazlarla tespit edilemez. Sağ beyin aurosu; sol beyin auro kalkanı içinde özel olarak korunan manevî bir auro kalkanıdır. Bu auro rengini sadece göz perdesi olmayan canlılar ve melekler görebilir.
Sol beyin aurosu zayıfladığında bu kalkanı aşan büyük şeytan vesvelerinin bu kez hedefi sağ beyin aurosu olacaktır. Sağ beyin aurosu zayıfladığı an bu vesveseler kalkan içerisine sızarak kalp çakra kaynağını kapatır. Sonucunda da kalp mühürlenir.
İnsan aurosunu güçlendiren doğada iki özel bitki vardır. Bunlar kargı kamışı ve üzerlik otu bitkileridir. Bu konu çok özel olduğundan diğer yazımızda ayrıca kapsamlı olarak anlatmaya çalışalım inşallah.
Sağlıcakla kalın..

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.